Анџелина Џоли ќе го режира и својот втор филм

Published on December 21st, 2012 | by FunnyDoom Stuff
По режирањето на  "Во земјата на крв и мед" во 2011 година Анџелина повторно на филмската сцена. Овој пат та ќе го режира филмот  "Unbroken" чије  сценарио е правено според книгата “Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption” на Lore Hilenbrand а приказната е за еден поранеш американски олимписки шампион во трчање на долги патеки, кој бил заробен во времето на Втората светска војна.

1

Tags: , ,


Related Posts


Back to Top ↑

  • Video of The Day


  • The Best on The Net

  • Articles od The Day

  • Like Us on Facebook!

  • Vide of The Day

  • Cool Articles